Diensten

Garage Van De Peer biedt een uitgebreide service en dienstverlening aan klanten, van kleine herstellingen tot een groot onderhoud of de emissiemeting van uw auto.

Sinds vijf jaar is garage Van De Peer partner van Hella, bekend om zijn kwalitatief leveringsprogramma van verlichting, elektra, elektronica en thermomanagement. Daardoor zijn wij in staat de beste moderne meetapparatuur te gebruiken en de recentste technologieën toe te passen tijdens onze dienstverlening. Onze werknemers worden door ons partnerschap ook vaker bijgeschoold.

Onderhoud

U bent altijd welkom in onze ordelijke en ruime werkplaats voor het onderhoud van uw auto. Daarbij horen kleine aanpassingen zoals het afstellen van de autoverlichting en het vervangen van uw banden; routinetaken zoals het verversen van de olie, het controleren van het oliepeil, het peil van de koelvloeistof en de ruitensproeistof, controle van de batterij, de schokdempers, de uitlaat, de banden en bandendruk, de verlichting, de transmissie, de ruitenwissers en de remmen.

Herstellingen

Bij een defect aan uw auto doen wij het nodige om het defect op de best mogelijke manier te herstellen. Daarvoor hebben wij geavanceerde technologie tot onze beschikking voor het opsporen van defecten en fouten.

Herstelling en onderhoud van airco

U kan terecht bij garage Van De Peer voor het onderhoud en eventuele herstellingen aan uw airco. Wij kunnen meteen opsporen waar het probleem zich exact situeert en de juiste onderdelen vervangen. Voor meer informatie

Bandenservice

U kan bij ons uw versleten of kapotte banden laten vervangen door nieuwe en uw bandendruk laten uitmeten en aanpassen. Wij plaatsen ook winter- en zomerbanden .

Laat u uw winterbanden of zomerbanden bij ons vervangen? Dan kan u uw andere banden veilig bij ons laten stockeren tot u weer van banden moet wisselen. Zo hoeft u zelf geen ruimte te vinden om ze tijdelijk op te bewaren.

Verkoop van accessoires

Bij garage Van De Peer verkopen we ook een heleboel accessoires voor alle merken van auto’s, van velgen, autoradio’s, bagagerekken en trekhaken tot automatten.

Elektronische diagnose

Bij een elektronische diagnose van uw auto worden eventuele foutmeldingen in het geheugen van uw auto opgespoord met gespecialiseerde apparatuur, zodat we meteen weten waar het probleem zich situeert en op de best mogelijke manier kunnen ingrijpen.

Emissiemeting

Met emissiemeting kunnen we voor u te weten komen hoe belastend uw wagen is voor het milieu. Dit gaat om meer dan enkel het meten van de CO² uitstoot. U krijgt achteraf van ons een afdruk met de resultaten. Afhankelijk van de ouderdom van uw auto kunnen we dan een aantal aanpassingen uitvoeren om een meer gunstige meting te verkrijgen. Zo gaat u met een gerust hart naar de keuring.

loading