SUZUKI CELERIO

Compacte Wagen, Grootse Plannen

De Celerio is compacter en tegelijk grootser dan je zou durven dromen. Zijn strenge standaarden kreeg hij mee van Suzuki. Zijn favoriete speelterrein is de stad. Kortom: een kleine kampioen met enorme capaciteiten. Hopelijk hebben jullie grootse plannen!

Zit- en ademruimte voor vijf

Wat binnenruimte en comfort betreft, steekt dus de Celerio er met kop en schouders bovenuit. Ook letterlijk: je hebt veel plaats voor je hoofd, schouders en benen. Geen zorgen, er is genoeg ruimte over voor ergonomisch design zodat je in alle stijl en veiligheid kan rond cruisen.

Jouw achterpoort naar de wereld

Met zo’n bagageruimte, hoef je niet te kiezen wat je meeneemt. De koffer ligt redelijk laag bij de grond en gaat heel wijd open, wat handig en makkelijk is om alles in en uit te laden. Onze boodschap: laat snel je koffer vol en trek erop uit!

Eindeloos rijplezier

Het is moeilijk om je hoofd koel te houden met zoveel comfort en plezier aan boord. Al is er wel airco! Of je nu een korte rit naar de winkel maakt of een lange uitstap met vrienden, het is altijd feest. Ook aan het kleinste parkeerplaatsje. En ja, ook aan de pomp.

Schakel een versnelling hoger

Met de Celerio schakel je je leven vlotjes een versnelling hoger, zonder dat je portefeuille volgt. Of je nu kiest voor een manuele of automatische versnellingsbak, beide opties garanderen maximaal rijplezier en minimaal verbruik.

Eco? Logisch!

Wie eco kiest, kiest Celerio. Logisch! Naast krachtig, presteert de efficiënte motor heel zuinig. Het aerodynamisch design en de bewuste keuze voor licht maar sterk materiaal, zorgen voor een extreem lage CO2-uitstoot en een laag verbruik. Goed voor het milieu.

Rij gerust, wees gerust

Met de Celerio ben je in goede handen. Of je nu op de bestuurders- of passagiersstoel zit, je vrijheid en veiligheid worden nooit aan banden gelegd. Jij zit aan het stuur, de Celerio stuurt bij waar nodig dankzij alle intelligente technologie aan boord.

De accessoires maken de wagen

Een extra toets en eigen identiteit? Kies een aantal unieke accessoires die het karakter van je wagen in de verf zetten. Smaakt het naar meer? Kom langs bij Garage Van de Peer voor meer keuze en persoonlijke uitleg.

loading