SUZUKI IGNIS

De IGNIS prikkelt uw zintuigen, beleef een buitengewone ervaring.

De Ignis is een cross-over met een natuurlijke, stijlvolle look en een grote veelzijdigheid aan functies. Persoonlijkheid is er in overvloed dankzij het lijnenspel van deze compacte, vlot te besturen wagen. De Ignis beroert je zintuigen, en wie weet is er wel iets moois in de maak.

IGNIS is een levensvisie

Met de compacte, behendige Ignis beweeg je je vlot door de smalle straten van de stad op weg naar je bestemming. Een dag in de Ignis is een dag vol comfort en rijgemak.

De Ignis is een kwestie van stijl!

Het verfijnde design van de Ignis past bij elke gelegenheid: chic of casual. Vol zelfvertrouwen en durf instappen in de nieuwe Ignis, klaar voor je bijzondere uitje.

De Ignis maakt het leven eenvoudig

ignis

Dankzij de overvloedige bagageruimte (267L) kun je je ontspannen klaarmaken voor de nacht. De Ignis laat je ten volle genieten van elk waardevol moment voor jezelf.

Design

swift

De aantrekking tot een wagen is eerst en vooral een kwestie van emotie, van ‘liefde op het eerste gezicht’. Het verstand komt pas op de tweede plaats. Maar de Ignis laat in beide opzichten niemand onverschillig.

Als compacte en multifunctionele SUV drukt de Ignis zijn kracht voornamelijk uit in zijn erg kenmerkende design. Zijn typische koplampen en krachtige, solide lijnenspel werken samen met de gewelfde flanken en verbrede spatborden om de Ignis een unieke persoonlijkheid te geven: sober en tegelijk uiterst dynamisch. Het bewijs dat eenvoud en een sterke uitstraling perfect verenigbaar zijn.

Interieur

Aangezien eigenaars meer naar de binnenkant van hun wagen kijken dan naar de buitenkant, werd het interieurdesign van de Ignis tot in de puntjes verzorgd en geniet bestuurder en passagiers een maximum aan interieurruimte.

Multimedia

Plezier verzekerd dankzij het eenvoudige maar kenmerkende design van het dashboard met tal van functies voor een leuke rijervaring.

Bij het audiosysteem hoort een aanraakscherm dat even intuïtief te bedienen is als een smartphone. Verbind je smartphone via Bluetooth of een USB-kabel om alle applicaties via het scherm te gebruiken. Ook de radio, de achteruitrijcamera en de navigatie kunnen hiermee bediend worden.

Via Apple Carplay gebruik je je iPhone om telefoongesprekken te voeren, je muziek te beluisteren, berichten te versturen en te ontvangen en routebeschrijvingen te krijgen. Allemaal met stembesturing via Siri of via het aanraakscherm.

Android Auto breidt het Android-platform uit naar de wagen en is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens het rijden: afleiding wordt maximaal beperkt, zodat jij veilig op weg kunt met Google-diensten als Google Maps en Google Search.

Veiligheid

Complete, geavanceerde veiligheidstechnologie ‘voor het geval dat’ biedt een zorgeloze rijervaring, iedere dag opnieuw. Een dubbele camera kan voor liggers, voetgangers en wegmarkeringen herkennen zoals het menselijke oog. Op basis van de door deze camera geregistreerde informatie helpt dit systeem botsingen te voorkomen en botsschade beperken door middel van waarschuwingen en automatisch remmen.

loading