SUZUKI NEW S-CROSS

Naar het einde van de wereld

Volg je impulsen aan het stuur van een rasechte avonturier: de nieuwe S-CROSS biedt het beste op vier wielen. Zijn nieuw crossover design weerspiegelt zijn toonaangevende prestaties en het rijplezier dat hij biedt op elke ondergrond. Waarheen je verbeelding je ook leidt, elke keuze is perfect met de S-CROSS. Kies je bestemming.

Ga elke uitdaging aan

Maak je dagelijkse taken makkelijker aan boord van een all-rounder: de nieuwe S-CROSS komt tegemoet aan alle noden van een moderne levensstijl. Hij is functioneel en flexibel, ruim en comfortabel en onderscheidt zich met zijn SUV- styling in de stadsjungle. Welke uitdaging zich ook aan dient, de S-CROSS is de perfecte keuze om deze uitdaging aan te gaan.

Design als statement

Een uiterlijk dat het verlangen honger naar avontuur suggereert: de S-CROSS straalt moed en zelfvertrouwen uit. Ontdek het ontwerp van een volwassen cross-over. Met zijn nieuwe, robuuste front, zijn markante SUV-stijl en sympathieke inborst is dit een geboren ontdekkingsreiziger. Een concentratie van dynamiek en kracht.

Dynamische voorzijde

Kijk naar zijn sterke, mannelijke gezicht. Het stoere front is de aandachtstrekker van zijn vernieuwende design en robuuste SUV-karakter. Het indrukwekkende nieuwe radiatorrooster zoomt de motorkap af en geeft hem een energiek en krachtig voorkomen, onderstreept door de nieuwe bumper en de ledkoplampen die zijn profiel benadrukken.

Panoramisch glazen dak

Bereid je voor op een prachtig zicht: het tweedelige panoramisch glazen schuifdak opent zich over een grote oppervlakte en laat je toe te genieten van de prachtige hemel. Overal in de auto, zowel overdag als ‘s nachts, geniet je van een prachtig zicht naar boven, ter inspiratie voor nieuwe avonturen.

Prestaties op elke ondergrond

Rijden met de S-CROSS is altijd boeiend. Welke ondergrond, weersomstandigheid of taak je hem ook voorschotelt, hij is ertegen opgewassen dankzij zijn legendarische Suzuki SUV-genen. Geniet van het vertrouwen dat zijn moeiteloze rijplezier je geeft. Hij is de perfecte reisgezel voor lange afstanden, die nieuwe standaarden zet op het vlak van wendbaarheid en efficiëntie.

Allgrip-vierwielaandrijving

Suzuki heeft zijn beroemde 4×4-technologie nog verder verbeterd voor optimale stabiliteit in alle mogelijke weers-en wegomstandigheden. Het systeem werkt samen met andere ondersteltechnologieën om je op elk moment te verzekeren van totale controle in combinatie met een pak rijplezier.

Nieuwe Boosterjet-motoren

Haal het beste uit je auto: onder de vloeiende lijnen van de motorkap van de S-CROSS worden twee direct ingespoten turbomotoren aangeboden die ontworpen zijn voor maximale energie-efficiëntie. Ongeacht de omstandigheden kan je met de BOOSTERJET-motor van jouw keuze altijd rekenen op een nog lager verbruik in combinatie met opmerkelijke prestaties.

Functionaliteit, altijd

Ga je voor de lange afstand of moet je niet ver? Rij je de grens over of blijf je in de stad? Wat je ook van plan bent: spreid je vleugels in deze intuïtieve, ruime en flexibele omgeving. Wat je ook van plan bent: de S-CROSS voldoet aan al je behoeften met zijn handige voorzieningen en zijn ingenieuze interieur.

Grote laadruimte

Genoeg ruimte voor de grootste plannen: zelfs met vijf mensen aan boord staat 430 liter bagageruimte ter beschikking. Of je nu gaat sporten, op uitstap bent met de familie of op kampeervakantie gaat, de intelligent ingerichte laadruimte van de S-CROSS biedt altijd genoeg ruimte voor al je avonturen.

Uitgesproken veilig

Vertrouw op je veilige bondgenoot. Weet dat je goed beschermd bent. Altijd. De S-CROSS helpt je en beschermt je in honderdsten van een seconde: Met preventieve systemen om op ongevallen te anticiperen en ze te vermijden, en met beschermingssystemen om het risico op verwondingen zo klein mogelijk te maken.

loading