SUZUKI SWIFT

Swift prikkelt jou

Een wagen moet emoties kunnen oproepen. De nieuwe Swift gaat dan ook recht naar het hart. Tonnen karakter, stijlvol en kleurrijk. Een bevrijdend verlengstuk van persoonlijkheid. Beleef de drang om plaats te nemen achter het stuur en geniet van een spannende rijervaring die blijft duren. De Swift “PRIKKELT” iedere dag opnieuw.

Rijprestaties prikkelen jouw emoties

Spitstechnologie levert adembenemende feedback en absolute brandstofbesparing. Snel en gezwind optrekken. Efficiënt in de bochten zodat je je weg probleemloos kan vervolgen. Bij de nieuwe Swift werd op elk detail van de aandrijflijn en het platform gelet zodat je als bestuurder mee kan evolueren met de rijstijl van de toekomst: je voelt je één met de wagen en behoudt de volledige controle. En omdat vooral de aandrijflijn en het platform onvervangbare onderdelen van de rijervaring zijn, werd niet zuinig omgesprongen met het gebruik van geavanceerde technologieën, zelfs op plaatsen waar de bestuurder die niet ziet.

Twee motoren, elk met hun eigen kenmerken

  • De compactere 1.0 BOOSTERJET-turbomotor met directe injectie levert vanuit de éénliter in verhouding evenveel koppel als een atmosferische 1.8-liter motor en biedt toch een uitstekende brandstofbesparing.
  • Daarnaast is er de 1.2 DUALJET-motor met dubbele injectie voor elke cilinder, wat het thermisch rendement beduidend verhoogt. Deze vlot bestuurbare motor biedt de ideale balans tussen optimaal vermogen en goede brandstofefficiëntie.

De cockpit prikkelt jouw passie

Een cockpit waarin alles draait rond de bestuurder: neem plaats achter het stuurwiel en wordt meteen één met de wagen.

Eens in de wagen plaatsgenomen krijg je meteen zin om te vertrekken dankzij een zorgvuldig uitgewerkt design waarbij de bestuurder centraal staat. Het stuurwiel in D-vorm – net als bij een racewagen, de goed zittende voorstoelen en een naar de bestuurder gerichte middenconsole scheppen een sportieve, luxueuze interieursfeer waarbij wagen en bestuurder één worden.

Overzichtelijk, stijlvol instrumentenpaneel: De glanzende, satijn verchroomde afwerking in het zwarte interieur is ook terug te vinden rond de twee fijngeschaalde hoofdtellers in een modieuze, stijlvolle indeling met rood-witte accenten. Het overzichtelijke, sportieve design wordt doorgetrokken binnen de hoofdtellers waar ook de watertemperatuur en het brandstofpeil af te lezen zijn, wat het geheel de look van chronograafhorloges geeft.

LCD-kleurenscherm voor tal van informatie: Centraal op het instrumentenpaneel zit een geavanceerd 4,2 LCD-kleurenscherm (tft-technologie) dat de bestuurder allerlei nauwkeurige, eenvoudig te verstane informatie biedt over het gedrag en de besturing van de wagen.

Uitvoering prikkelt jouw verbeelding

De buitenwereld lonkt. Benut alle ruimte ten volle en laat de speelvogel in je vrij. Compact van buiten voor een behendige rijstijl en ruim vanbinnen voor passagiers en bagage. Door een nieuwe kijk op de uitvoering van een wagen komt de Swift tegemoet aan bestuurders die beiden willen. Met steeds het grootste rijplezier voor ogen kan dat beetje extra passagiers-en bagageruimte er wel voor zorgen dat je alles uit je hobby’s kan halen of gewoon voluit fun kan beleven. Neem mee wie en wat je wil en geef je speelse ‘ik’ volop de kost.

Veiligheid prikkelt jouw vertrouwen

Geavanceerde technologieën zorgen voor meer gemoedsrust en groter rijplezier. Opperste gemoedsrust is van het grootste belang voor wie ten volle van zijn rit wil genieten. Bij de nieuwe versie van de Swift werd dan ook onbeperkt gebruik gemaakt van geavanceerde veiligheidstechnologieën, waaronder een absolute primeur voor Suzuki. Naast verregaande veiligheidsmaatregelen om de inzittenden van de wagen te helpen beschermen bij een botsing werd ook extra preventieve veiligheid ingebouwd om de gevaren van het verkeer af te houden.

De accessoires accentueren uw persoonlijkheid

Personalisatie versterkt uw karakter. Kleur prikkelt je passie.

loading