Suzuki Vitara + Vitara Sport

Suzuki Vitara

Volledig nieuwe en sterk geëvolueerde SUV

De nieuwe Vitara biedt heel wat waar andere SUV’s nauwelijks aan kunnen tippen, via de integratie van een nieuw concept, geavanceerde technologie en de geloofwaardigheid van Suzuki’s SUV-erfgoed.

Aangenaam en comfortabel

U zal heel wat tijd doorbrengen in uw Vitara. Daarom kunt u ook dit interieur aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Keuze te over, of het nu gaat om het stuur, de versnellingspook, de pedalen of het dashbord… U kan kiezen voor Country Design of Urban Design. Voor meer advies kan u terecht bij Ludo Van De Peer. Zij staan u met raad en daad bij om de juiste keuzes te maken die passen bij uw behoeften.

Comfortabel interieur

De Vitara biedt een praktisch en comfortabel interieur. De nieuwe Vitara biedt zo’n hoog niveau van uitrusting dat zelfs lange tochten hemels verlopen. De koffer is niet alleen heel ruim maar bovendien aangepast aan uw noden.

Vierwielaandrijfsysteem All Grip

Allgrip is een origineel Suzuki concept van vierwielaandrijving dat de drie kernwaarden van vandaag belichaamt: ‘rijplezier’, ‘gemoedsrust’ en ‘hoog brandstofrendement’. Het zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en plezier beleeft aan het rijden in verschillende situaties.
U kan kiezen uit de vier modussen Auto, Sport, Snow en Lock, naargelang van het wegdek/terrein en de rijscenario’s. De vier modussen sturen het 4WD-systeem, de motor, de remmen, de stuurbekrachtiging en de transmissie aan, in lijn met het gedrag van de auto en de rijomstandigheden.

Uitgerust voor ander Transport

De Vitara vervoert gemakkelijk fietsen en andere bagage dankzij de optionele dakdragers, fietsdragers en scheidingsrekken. Naar de bergen of naar het strand, de Vitara brengt u en uw uitrusting naar uw bestemming in alle veiligheid.

VITARA SPORT

Beschikbaar in 4×2, 4×4 en in automaat. Een volledige uitrusting, een model buiten norm!

Krachtig en stoer, ja een plezier om mee te rijden! Een fijn gekunstelde voorkant, LED koplampen met rood passende beschermingskapjes, zwarte alu-velgen, een rood geaccentueerd interieur en aluminium plaatjes op de pedalen zijn gebruikt bij deze nieuwe Vitara Sport. Deze is verder uitgerust met een sportieve cockpit, een robuust exterieur en herbergt een directe injectie turbomotor onder de motorkap. Genietend van een fantastische rijervaring, evenaart de Vitara Sport tevens al je verwachtingen.

loading