SWIFT SPORT

 

New Swift Sport: de nieuwste sportwagen van Suzuki

  • Compacte wagen met de krachtige motor van de Vitara Sport
  • Nog lichter en nog straffer dan zijn voorganger
  • Standaard met 7″ touchscreen voor je muziek, navigatie en handsfree bellen
  • Sportieve look vanbinnen en vanbuiten met zijn verlaagd onderstel

 

“Met zijn nieuwe frisse look, krachtige turbomotor, geweldige rijkwaliteit en betaalbare prijs, denken we dat de nieuwe Swift Sport moeilijk te verslaan wordt in het sportieve segment.”

AutoExpress, 4 dec 2017

New Swift Sport: de nieuwste hot hatch van Suzuki

Nog lichter en nog straffer dan zijn voorganger

Top Gear plaatste de vorige Swift Sport-generatie al in zijn top 10 best hot hatches, maar de nieuwe Swift Sport is nog een pak indrukwekkender.

Met zijn 970 kg (80 kg minder) weegt hij vederlicht. Hij heeft dezelfde krachtige motor als de Vitara Sport en S-Cross, en beschikt over 140 pk en 230 Nm trekkracht.

Het resultaat? Dat voel je. De nieuwe Swift Sport reageert meteen, accelereert snel en ligt nog beter in de bochten dan zijn voorganger.

Sportieve look vanbinnen en vanbuiten

De verchroomde dubbele sportuitlaten, 17 inch sportvelgen, het radiatorrooster in honingraatmotief … De nieuwe Swift Sport trekt de aandacht met zijn look.

Zijn verlaagde en vernieuwde onderstel is aangepast aan sportiever rijgedrag.

Ook binnenin valt hij op, met zijn sportieve kuipzetels voorin, afgeplat sportstuur en rode accenten in de cockpit en op de tellers.

Voor de buitenkant kies je uit 7 pittige kleuren: Champions Yellow, Pure White Pearl, Super Black Pearl, Mineral Gray Metallic, Premium Silver Metallic, Speedy Blue Metallic en Burning Red Pearl Metallic.

“Een fijn sportstuur, heel veel rode accenten, sportpedalen en sportstoelen die uitstekend zitten.
De Swift Sport heeft het allemaal.”

AutoRAI, 15 nov 2017

Alle comfort binnen handbereik

De binnenkant van je Swift Sport verwelkomt je met een 7 inch touchscreen voor al je muziek, navigatie en handsfree bellen. Je verbindt in enkele seconden met Apple CarPlay, Android Auto of MirrorLink.

Smartphone aangesloten? Dan kan je meteen vertrekken, met het handige sleutelloze startsysteem.

Zet je goed in je sportzetel, zet cruise control aan, en rijden maar. Je muziek en telefoongesprekken? Die regel je dan gewoon vanaf je stuur.

Performantie én veiligheid

Bij Suzuki denken we altijd aan zowel performance als veiligheid. Daarom zit een hele reeks technologische snufjes standaard in je nieuwe Swift Sport.

Zo krijg je automatisch een melding bij obstakels op je weg, ook op lange afstand en in het donker. Je Swift Sport behoudt automatisch de door jou gekozen afstand tot je voorligger. En hij remt extra met je mee of zelfs in jouw plaats indien nodig.

Extra veiligheidsopties? Laat je koplampen automatisch schakelen tussen kruis- en grootlicht, je stuur trillen als je je rijvak dreigt te verlaten, en krijg meldingen als je zou indommelen achter het stuur.

“De nieuwe supermini van Suzuki is volwassener, maar nog steeds een hele hoop fun.”

Independent, 1 nov 2017

 

“De nieuwe supermini van Suzuki is volwassener, maar nog steeds een hele hoop fun.”

“Een fijn sportstuur, heel veel rode accenten, sportpedalen en sportstoelen die uitstekend zitten.
De Swift Sport heeft het allemaal.”

“Met zijn nieuwe frisse look, krachtige turbomotor, geweldige rijkwaliteit en betaalbare prijs, denken we dat de nieuwe Swift Sport moeilijk te verslaan wordt in het hot hatch-segment.”

Bron: Suzuki.be

Update pioneer
PREVIOUS POST
Steamy windows ?
NEXT POST